Agenda de ocio
Qué hacer y dónde ir con niños en Valencia

Picanya parla de solidaritat i respecte amb Vuela si puedes

Davant la proximitat d’un devastador cicló provocat pel canvi climàtic, la tribu dels “Tourons”, ocells de les Illes picanya.vuelasipuedes2Oceàniques, han de fugir cap altres latituts. Per sobreviure a la catàstrofe, abandonen els mès febles.

Quan desperten, els ingenus personatges descobrixen que han sigut abandonats i que no poden fer una altra cosa que unir el seu esforç i el seu talent per tal de lluitar contra l’huracà.

Vuela si puedes es una bella faula que parla de racisme, de les lluites de poder, la indiferència… Però també de l’amistat, la solidaritat i el respecte.

A més de Vuela si puedes, la programació especial pel 25 aniversari del Centre Cultural de Picanya inclou la següent representació:

– Diumenge 30 de novembre, a les 18h.: Charlie, de Fernando Hurtado.

Més informació a la web de l’Ajuntament de Picanya.

logopicanya

 

 

 

picanya.logo2bueno

 

 

 

 

Allò que s’ha de saber

  • Edat: públic familiar i xiquets a partir de 7 anys.
  • Preu: 7 euros al pati de butaques, 4 euros a l’amfiteatre. Preus especials per a grups de 10 persones: 6 euros pati de butaques i 3 euros a l’amfiteatre.
  • Data: diumenge 9 de novembre de 2014 a les 18h.
  • Idioma: espectacle en castellà.
  • Entrades: les entrades podran adquirir-se a Instant Ticket i a l’Ajuntament de Picanya. També a la taquilla del Centre Cultural des de mitja hora abans de l’inici de l’espectacle. Les entrades per a grups podran comprar-se per telèfon 902 444 300, a l’Ajuntament i a la taquilla del Centre Cultural. A Facebook i Twitter es sortejaran entrades pels espectacles.

Més dades al telèfon 96 159 44 60.

Comparte este plan