Agenda de ocio
Qué hacer y dónde ir con niños en Valencia

Les aventures de T. Sawyer en l’Escalante

L’Escalante Centre Teatral duu de nou fins al seu escenari l’obra Les aventures de T. Sawyer, una adaptació dels textos de Mark Twain, amb el segell de la companyia La Teta Calva.

Es tracta d’un espectacle teatral dirigit al públic escolar, per al que s’han organitzat representacions des del 7 fins el 10 de març, però que està oberta al públic general en dues funcions que tindran lloc el 11 i el 12 del mateix mes.

 

teatro-escalante-tom-sawyer-marzo

 

L’obra, que es representa a la Sala Martín i Soler del Palau de Les Arts, reivindica saltar-se les normes d’aquells que marquen la rutina. Així, Sawyer i Huckelberry Finn recorren a contra corrent el Mississippi a ritme de blues, però també de malifetes i aventures.

Un espectacle on, contràriament a moltes de les històries actuals, els herois no són els homes. En aquest cas, Sawyer es la Sawyer. Un canvi de gènere en els clàssics que comporta, alhora, una nova mirada del dia a dia.

 

Què hem de saber:

Més informació al telèfon 96 391 24 42, al correu electrònic taquilla@escalantecentreteatral.com o a la pàgina web de l’Escalante Centre Teatral. 

Comparte este plan