Agenda de ocio
Qué hacer y dónde ir con niños en Valencia

La felicitat dels alumnes és més important que les notes a Les Carolines

Es tracta d’una escola afectiva, laica, no autoritària, no dogmàtica, científica, valenciana, co-educativa, cooperativa, no competitiva, compromesa amb la llibertat, la igualitat i el rebuig de la violència.

El projecte educatiu de Les Carolines compta ja amb 44 anys d’experiència. El seu objectiu és formar els alumnes fent-los pensar, jugant, construint, memoritzant, llegint, escrivint… però no sols estudiant

Per això, aquesta escola ensenya mitjançant la metodologia de l’aprenentatge basat en projectes, el aprenentatge cooperatiu, tertúlies literàries, agrupaments grans-menuts, metodologies obertes per les matemàtiques…

 

escola-les-carolines-platja 

Les notes no ocupen el primer lloc. Els estudiants s’equivoquen i ho reconeixen amb llibertat, sel’s parla com a persones i no com a reproductors de conceptes, i sel’s tracta con individus particulars amb circumstàncies pròpies, perquè el centre considera que el treball de sentiments i emocions és tant important com el de les matemàtiques.

 

escola-les-carolines-carnestoltes

 

L’ensenyament a Les Carolines comprèn des de l’Educació Infantil fins l’Educació Secundària. Les seues instal.lacions estan dissenyades per tal que els alumnes dialoguen i interactuen.

Compta amb piscina, on els xiquets i els joves fan natació. A més, hi ha altres activitats como colònies escolars i intercanvis amb alumnat europeu. El col.legi compta amb transport escolar y menjador casolà.

 

escola-les-carolines-secundaria

 

Trobareu més informació a la web de Les Carolines.

 

Allò que s’ha de saber

 

Comparte este plan