Agenda de ocio
Qué hacer y dónde ir con niños en Valencia

Da Capo, de Vol-Ras, a Picanya

Què passa darrere dels decorats? Dos tècnics d’escena viuen al seu aire un concert, la seua preparació, els accidents, les seues inquietuds i les il·lusions, els conflictes de relació, la seua fantasia, la rebel·lió dels objectes, el servei de la funció… Tot un món. picanya.da-capo2

La companyia catalana de teatre gestual Vol-Ras fa un recorregut amb imaginació pel món sonor, des del silenci a la música, sense paraules i amb humor.

Inspirant-se en Fellini o John Cage entre altres, VOL-RAS en aquesta ocasió no planteja un espectable crític, sinò més bé un joc, retornant a la innocència dels seus inicis, però des de l’experiència que atorguen 34 anys de carrera. 

Da Capo s’inclou en la programació especial pel 25 aniversari del Centre Cultural de Picanya. Altres representacions dins l’especial són:

– Diumenge 9 de novembre, a les 18h.: Vuela si puedes, de Teatro Paraíso.

– Diumente 30 de novembre, a les 18h.: Charlie, de Fernando Hurtado.

Més informació a la web de l’Ajuntament de Picanya.

logopicanya

 

 

 

picanya.logo2bueno

 

 

 

 

Allò que s’ha de saber

  • Edat: públic familiar.
  • Preu: 10 euros al pati de butaques, 6 euros a l’amfiteatre. Preus especials per a grups de 10 persones: 9 euros al pati de butaques i 5 euros a l’amfiteatre.
  • Data: divendres 24 d’octubre de 2014 a les 18h.
  • Idioma: català.
  • Entrades: les entrades es podran adquirir a Instant Ticket i a l’Ajuntament de Picanya. També a la taquilla del Centre Cultural des de mig hora abans de l’inici de l’espectacle. Les entrades per a grups es podran adquirir per telèfon 902 444 300, a l’Ajuntament i a la taquilla del Centre Cultural. Als perfils de Facebook i Twitter es sortejaran entrades per als espectacles.

Més dades al telèfon 96 159 44 60.

Comparte este plan